Nästa kursstart september 2021

ANTIINFLAMMATORISK KOST (AIP) – ta tillbaka din hälsa med individanpassad kost och livsstil

Antiinflammatorisk kost (AIP) är ett utbildningsprogram online där du under 3 månader får den kunskap och det stöd du behöver samtidigt som du transformerar din hälsa med hjälp av antiinflammatorisk autoimmun kost (AIP). Vi har tagit fram utbildningen för dig med inflammation, magbesvär, allergi eller autoimmun sjukdom men programmet passa också för dig som vill optimera din hälsa och lära dig hur just din kropp fungerar på djupet.

Du får lära dig:* hur du ska äta för att hjälpa din kropp att läka
* individanpassar, felsöker och optimerar din kost
* bygger en tarmflora som lugnar ditt immunförsvar
* testar din tolerans för kolhydrater
* använder probiotika och kosttillskott för minskade symtom
* hur du bäst anpassar sömn, återhämtning och fysisk aktivitet* tips och tricks genom att ta del av intervjuer med inspiratörer
* hur du gör finjusteringar och återintroduktioner 
* hur du undviker vanliga fallgropar

SKRIV UPP DIG PÅ INTRESSELISTAN

Nästa kursomgång startar hösten 2021. Skriv gärna upp dig på intresselistan om du vill få information om när det går att anmäla sig, Klicka här för att skriva upp dig!

https://vimeo.com/499983754Kursledare: Anna-Maria Norman (hälsocoach) och Karl Hultén (biomedicinare)Har du frågor om kursen? Mejla oss då på info@paleoteket.se

Denna kurs har varit det mest betydelsefulla jag någonsin har gjort för mig själv och min kropp någonsin.
Jag kan inte komma ihåg att jag känt mig så pigg och frisk i kroppen någon gång!
Jannie Pevik, 59 årHar ledverk, metabolt syndrom och obalans i sköldkörteln
Den här kursen har varit helt livsavgörande för mig, genom att ge mig kunskap, inspiration och motivation. Man kan äta sig sjuk och den här kursen ger dig kunskapen till att äta dig frisk igen. Det är man skyldig sig själv och kursen är den bästa investeringen man kan gör i sig själv.
Catharina Bolyos, 45 årHypotyreos/Hashimotos samt B12 brist.
Pröva detta, det fungerar och det är enkelt. Mina leder är mycket bättre nu. Kursen hade ett väldigt bra upplägg och materialet var lättillgängligt.
Anna Utterström, 61 årLedvärk
Jag tycker om kursledarnas anspråkslösa sätt att informera, djupt imponerad av Karls kunskaper och förmåga att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt.
Kurt, 74 årHashimotos (underfunktion i sköldkörteln)
Tidigare har jag haft AIP-kokböcker, men mycket har känts oöverstigligt, men nu med inspiration från kursen och gruppen har det lossnat. Efter två månader med autoimmun kost var alla symtom med svullna knän och höftproblem mm borta.
Lena, 59 årSvullna knän och höftproblem (varit under utredning för RA eller Psoriasis artrit)
Jag har fått många nya verktyg som jag kommer att ta med mig på min fortsatta resa mot läkning och välmående. Mina vinster hittills är mindre värk i kroppen samt en mage som har blivit betydligt lugnare.
Anna, 44 årHar Diagnostiserad Sjögrens syndrom 2015, ME/CFS samt POTS 2018.
Från en trött och sliten kropp och knopp har jag idag fått en helt annan energinivå. En hjärndimma som jag inte visste att jag hade är borta och jag orkar mycket mer i vardagen. Kroppen är ca 10kg lättare och det gör nog sitt till.
Anonym kursdeltagare
Mindre magkramper och diarré. Diabetes värderna har gått ner med flera enheter redan efter första veckan.
Anonym kursdeltagare
Föregående
Nästa

BAS

3 månaders onlinekurs

 • Föreläsningsserie med Karl Hultén
 • Nedladdningsbara resurser
 • Matlistor och recept
 • AIP och återintroduktioner
 • Felsökning & finjustering
 • Intervjuer med inspiratörer

Det går att delbetala via Klarna.
14 dagars ångerrätt.
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag.
Begränsat antal platser.

PLUS

3 månaders onlinekurs + gruppcoaching

 • Allt som ingår i BAS
 • Få svar på dina frågor varje vecka
 • Seminarier online
 • Socialt stöd i facebook-grupp

Det går att delbetala via Klarna.
14 dagars ångerrätt.
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag.
Begränsat antal platser.

PREMIUM

Individuell rådgivning + PLUS-kursen

 • Allt som ingår i PLUS (värde 9800 kr)
 • Screening av hälsoformulär
 • Individuella konsultationer (4 st), varav ett är en 6 månaders utvärdering.
 • Mejlfrågor (av individuell karaktär)
 • Tolkning av test av tarmflora och näringsstatus (kostnad för tester tillkommer)
 • Alla våra böcker (Autoimmun handbok, Autoimmun kokbok och Kokbok för sköldkörteln)
 • Nedladdningsbara resurser efter behov

Det finns endast 5 platser. Det går bra att delbetala på 6, 12 eller 24 månader via Klarna (notera deras avgifter). Ångerrätt på PLUS-paketet 14 dagar. Men individuella konsultationer som redan genomförs dras av vid återbetalning.

Villkor för alla kurspaketen

 • GARANTI: 14 dagars ångerrätt på onlinekursen (efter att kursstart) = riskfritt att anmäla sig
 • Tillgång till onlinekursen i 12 månader = du kan gå tillbaka och se föreläsningarna när det passar dig
 • Möjlighet till avbetalning. Mejla info@paleoteket.se om du vill avbetala.

DELTAGARES LÄRDOMAR

Under kursens gång (PLUS och PREMIUM) ses vi i live-seminarier via Zoom. Där sker ett utbyte mellan deltagarna och samtal med oss. Här kommer tre klipp från det avslutande seminariet hösten 2020 när deltagarna summerade sina lärdomar. I tur och ordning: Belinda Håkansson, Jannie Pevik och Anna Utterström.

https://vimeo.com/500229268/e885319088https://vimeo.com/500229152/4cf6908bb7https://vimeo.com/500228256/e8b1120a3a

Catharina Bolyos, 45 år

Catharina Bolyos har hypotyreos/Hashimotos samt B12 brist. 

Hur har din hälsa påverkats under kursen? Jag känner att jag har mer energi/ ork, är gladare och huden är lite mindre torr. Jag har gått ner 17 kg vilket var önskat.

Vad tycker du om kursen? Den här kursen har varit helt livsavgörande för mig, genom att ge mig kunskap, inspiration och motivation. Att få prata andra i liknande situation. Detta har varit jätteviktigt för mig. Jag hade faktiskt hört talas om AIP för flera år sedan och ville börja redan då men tyckte att det kändes för svårt. Kände att jag behövde kursen för att lyckas komma igång. Någon som kunde berätta för mig hur jag skulle gå till väga. Man kan äta sig sjuk och den här kursen ger dig kunskapen till att äta dig frisk igen. Det är man skyldig sig själv och kursen är den bästa investeringen man kan gör i sig själv. Är man sjuk och inte mår bra spelar ingenting annat någon roll.

Jannie Pevik, 61 år

Berätta kort om din hälsohistoria: Jag har varit kostintresserad senaste 10 åren. Jag har problem med ledvärk, metabolt syndrom och obalans i sköldkörteln. Jag har haft en del inflammationstillstånd i ländrygg, ljumske, höfter. Fick till min stora sorg sluta med att rida häst nu i sommar pga smärtor. 

Hur har din hälsa påverkats under kursen? Jag kan inte komma ihåg att jag känt mig så pigg och frisk i kroppen någon gång! Mår mycket bättre psykiskt, och känner mig nöjd med hela matintagsprocessen!!

Vad tycker du om kursen? Denna kurs har varit det mest betydelsefulla jag någonsin har gjort för mig själv och min kropp någonsin. Jag har upptäckt hur bedrövande lite kunskap som finns om detta inom den allmänna hälsovården och bland folk generellt. Att lära sig att lyssna på kroppen och dess signaler har varit den största gåvan med den här kursen.

VAD ÄR ANTIINFLAMMATORISK AUTOIMMUN KOST (AIP)?

Antiinflammatorisk autoimmun kost (eller “AIP” från ordet autoimmunt protokoll) är en immunvänlig och allergenreducerad kost som syftar till att minska symtomen av autoimmun sjukdom och kronisk inflammation. För att åstadkomma detta fokuserar AIP på att främja immunförsvarets normala reglering. Kostupplägget är en variant av paleokost eller ”stenålderskost”.

Kosten är fri från spannmål, mejeriprodukter, socker, tillsatser samt vanliga allergener som ägg, nötter och frön samt från livsmedel som kan irritera immunförsvaret i övrigt.

Efter 30 dagar med AIP gör vi en utvärdering för att se om vi ska göra några finjusteringar av kosten. Efter 30-90 dagar med AIP är det dags för återintroduktioner, där du på ett strukturerat sätt för tillbaka ett livsmedel i taget och slutligen landar i en individanpassad kost. 


Läs mer om AIP här

Den här kursen:

*Gör all kunskap tillgänglig för dig i hemmets lugn och ro eller överallt där du har internetuppkoppling

*Sparar dig tid och energi, då ändring av vanor blir nklare med stöd

*Ger dig professionell vägledning

*Hjälper dig att undvika de vanligaste misstagen och snabbt tillämpa helheten i AIP-livsstilen

*Ger en social gemenskap som stödjer dig i din omställning (PLUS/PREMIUM)

*Gör att du slipper bli förvirrad, eftersom vi steg för steg ger dig kunskap om vad AIP är, varför det fungerar och hur du följer det på bästa sätt

*Ger dig stöd med felsökning gällande kosten, stödjande kosttillskott och finjustering av kosten så att du får en chans att må ditt allra bästa. 

Bli din egen hälsodetektiv

Du lär dig en metod för hur du blir din egen hälsodetektiv – ett beprövat system för att kartlägga maten du äter tillsammans med din totala symtombild. Du lär dig om felsökning och finjustering av kosten.

Individanpassning

AIP (autoimmun kost) är en startpunkt, men inte en slutpunkt. Du lär dig om återintroduktion av livsmedel, som hjälper dig att, när tiden är mogen, bredda kosten och landa i en individanpassad antiinflammatorsk kost.

Videoföreläsningar

Du får djup kunskap kring hur maten påverkar ditt immunförsvar, vilket gör att du känner dig tryggare med dina matval och undviker misstag. Nya föreläsningar öppnas varje vecka.
Forum

Stöd för varaktig förändring genom en sluten Facebook-grupp som ger ovärderligt socialt stöd.
(PLUS & PREMIUM)

Svar på dina frågor

Kursledarna besvarar regelbundet dina och andra deltagares frågor i facebook-gruppen. Eftersom detta är gruppcoaching ska frågorna vara av sådan karaktär att de är av intresse för alla. (PLUS & PREMIUM)

Seminarier online

Vi möts i fyra seminarier online (live), vilket ger dig möjlighet att ställa frågor och ta del av de andra deltagarnas utmaningar och erfarenheter.
(PLUS & PREMIUM)

BAS

Föreläsningar och informativa texter: Den viktigaste informationen presenterat på ett lättförståeligt sätt och praktiska råd genom hela processen. Varje vecka öppnas en ny kursmodul. Totalt får du ta del av 20 föreläsningar under kursen (varje föreläsning är 5-15 minuter). Föreläsningarna varvas med informativa texter. Texter, ljudfiler och föreläsningspresentationer går att ladda ner och spara.

Nedladdningsbara resurser: Skriv ut dokumenten och ha dem som stöd

AIP-recept: I kursen ingår ett recept-häfte med AIP-recept. Har du individuella överkänsligheter kan vi via mejl diskutera oss fram till anpassningar innan kursstart. Vill du fler recept än de som ingår i kursen hänvisar vi till våra egna kokböcker samt dessa boktips.

Veckans inspiratör: Varje vecka inkluderar vi intervjuer med personer som läkt med hjälp av kosten. Dessa personer delar med sig av nyttiga praktiska råd och erfarenheter.

Kurslitteratur: Boken Mat och symtomdagbok ingår i kurspriset (värde: 159 kronor)

PLUS

Allt som ingår i BAS-paketet: Föreläsningar och informativa texter, nedladdningsbara resurser, AIP-recept och Mat och symtomdagbok.

Seminarier online: Vi kommer att ha regelbundna seminarier online där du träffar kursledarna och de andra deltagarna. Kan du inte delta kan de se en inspelad version i efterhand.

Medlemskap i en sluten facebook-grupp: Dela dina erfarenheter med andra som gör samma resa. Här har du möjlighet att dela dina erfarenheter med andra kursdeltagare, i ett tryggt rum. Deltagandet där är frivilligt och inte en förutsättning för att delta i kursen. Facebook-gruppen ger ovärderligt socialt stöd.

Svar på dina frågor: Varje torsdag under kursens 12 veckor finns kursledarna finns tillgängliga i gruppen och svarar de på de frågor som kan ha dykt upp. Detta brukar vara en väldigt uppskattad del av kursen. Eftersom detta är gruppcoaching ska frågorna vara av sådan karaktär att de är av allmänt intresse.

PREMIUM

Allt som ingår i BAS och PLUS-paketen: Föreläsningar och informativa texter, nedladdningsbara resurser, AIP-recept, mat och symtomdagbok, seminarier online, facebookgrupp och svar på frågor i frågetråden.  

Individuell rådgivning: Två konsultationer med Karl Hultén (Biomedicinare) samt två uppföljningssamtal med Anna-Maria Norman (Hälsocoach)

Mejlkontakt: Svar på alla dina frågor per mejl en gång i veckan under kursens 12 veckor. Mejla på onsdag, så får du svar torsdag-fredag. Om det är brådskande kan vi oftast svara samma dag (vardagar), då skriver du “brådskande” i mejlet.

Tolkning av prover: Hjälp att tolka dina tester av tarmflora och näringsstatus (kostnad för tester tillkommer). Samtal om detta sker under de möten vi bokar in. Du får information om testerna efter anmälan.

VI ÄR DINA KURSLEDARE

Karl Hultén, biomedicinare

Karl har en medicine magisterexamen i biomedicin och fördjupar sig gärna i den senaste forskningen om mat, livsstil och hälsa. Karl har hjälpt tusentals människor med kroniska sjukdomar att återvinna hälsan genom föreläsningar, utbildningar, podcast och individuella konsultationer. Han är medförfattare till fem böcker: Autoimmun handbok., Kokbok för sköldkörteln, Autoimmun kokbok och Mat och symtomdagbok och Hjärnhälsa. Det är Karl som håller i kursens föreläsningar.

Anna-Maria Norman, hälsocoach

Anna-Maria är certifierad kost- och hälsocoach och har en magisterexamen i statsvetenskap och sociologi. I dag är hon även producent för podcasten, redaktör för Paleotekets böcker och hjälper klienter att ta tillbaka sin hälsa vid Paleotekets hälsomottagning. Hon är medförfattare till Autoimmun handbok och Mat och symtomdagbok. Anna-Maria är den som håller kontinuerlig kontakt med deltagarna i facebook-gruppen.


Läs mer om oss på paleoteket.se

NÄSTA KURSSTART 29:e januari 2021

FAQ

De allra flesta som testar AIP får betydande symtomlindring.

Det finns också två kliniska studier som visar detta. Den ena studerade Hashimotos och den andra Inflammatorisk tarmsjukdom.

Vi har också egen data att tillgå. Inom ramarna för kursen görs en månadsutvärdering med hjälp av en symtomenkät där klienten graderar sina symtom på en skala 0-4 (0 = har sällan eller aldrig symtomen, 1 = milda symtom som uppstår sällan, 3 = milda symtom som uppstår ofta, 4 = svåra symtom som uppstår ofta)

Symtomformuläret fångar upp de symtom som tyder på felreglering av immunförsvaret och kronisk inflammation. Verktyget syftar till att hjälpa klienten att analysera sitt nuläge och att utvärdera den förändring som sker i kroppen när man gör en kost- och livsstilsförändring. Symtomformuläret ger viktiga ledtrådar och hjälpa till att uppmärksamma även små förändringar som kanske inte hör till de mest problematiska symtom. Varje förbättring är viktig att notera eftersom de kan motivera klienten på sin hälsoresa och ge ett kvitto på om de kost- och livsstilsförändringar man gör fungerar. 

Deltagarna graderar 4-8 symtom inom följande kategorier: huvud (exempelvis huvudvärk och yrsel), kognition och hjärna, ögon, näsa, öron, mun och svalg, hjärta, lungor, hud, vikt och aptitregelring, matsmältning, känslolägen, mental energi, leder och muskler.

I vårt senaste gruppcoachingprogram under hösten 2020 deltog totalt 38 personer. 32 personer delade med sig av sina siffror från symtomenkäten vid tre tillfällen: vid start, efter 4 veckor och efter 8 veckor med AIP.  

Summan av dessa 32 deltagares symtomläge var följande:

 • Vid start: 2350
 • Efter 4 veckor: 1303
 • Efter 8 veckor: 1010

De allra flesta fick betydande symtomlindring:

 • 28 personer (87,5%) fick kontinuerligt minskade symtom
 • 4 personer (10,5%) fick ingen förändring av symtombilden.

Vi går i kursen också igenom steg du kan ta för att felsöka om du inte skulle må bättre under kurstiden.

BAS-paketet inkluderar inte svar på frågor.

PLUS-paketet har vi en frågetråd i facebook-gruppen och då besvarar kursledarna alla dina frågor (2 frågor per person per vecka/kursmodul). Om du inte är med i facebook-gruppen kan du mejla in dina frågor. Alla frågor ska vara av generell karaktär, av intresse för alla.

Inom PREMIUM-paketet kan du mejla in dina frågor kopplat till varje kursmodul och du kan ställa obegränsat med frågor. Vi besvarar en gång per vecka.

Nej, det går bra att genomföra kursen även om du äter mediciner. Dock rekommenderar vi att du informerar din läkare om att du påbörjar en kostomläggning och att du i dialog med läkaren avgör om det kan gå att efter en tid trappa ner på läkemedel.

Nej, AIP är ett antiinflammatorisk kostupplägg som även är lämpligt för dig med inflammation, magbesvär, och allergier.

Ja du kommer att ha tillgång till hela kursen i totalt 12 månader.

Ja det går bra. Kursen består till stor del av fördjupande föreläsningar och även du som äter enligt AIP redan kommer troligtvis att uppskatta dessa. Du har också möjlighet att ställa de frågor som har dykt upp längs med vägen. Vi fokuserar också en heldel på felsökning och finjustering, så om du behöver stöd i denna process är kursen rätt för dig.

Såhär ser den stegvisa omställningen till autoimmun kost ut:

Vecka 1: Uteslut processade livsmedel med tillsatser, inflammationsskapande fetter, socker, sötningsmedel och alkohol. Påbörja utfasning av kaffe. Ät mat lagad från grunden. Inkludera hälsosamma fetter.

Vecka 2: Uteslut spannmål, pseudospannmål och baljväxter. Kolhydrater kommer från rotfrukter, grönsaker och frukt.

Vecka 3: Uteslut mejeriprodukter. Vi går igenom näringsrika proteinkällor som fisk, skaldjur, kött, inälvsmat och fågel. Nu äter du en paleokost (stenålderskost).

Vecka 4: Uteslut potatisväxter (tomat, potatis, chili), ägg, nötter och frön. Kaffe har du fasat ut. Nu äter du enligt AIP.

Du som väljer att göra en snabb omställning till AIP utgår helt enkelt från de matlistor och recept som ingår i kursen och börjar laga mat enligt AIP från dag 1. Det som sker successivt under kursens första veckor är kunskapsbygget och det följer stegen under den stegvisa omställningen. 

KURSEN VECKA FÖR VECKA

Du får tillgång till introduktionsföreläsningarna direkt vid anmälan.

Dessa handlar om AIP, maghälsa, immunförsvar, som lägger en grund för att förstå hur kosten påverkar din hälsa.

Vi går igenom bakgrunden till varför följande livmedelsgrupper utesluts: processade livsmedel med tillsatser, inflammationsskapande fetter, socker, sötningsmedel och alkohol?

Om du redan äter AIP räcker det att du tar del av faktafilmerna denna vecka.

Om du är i färd med att starta med AIP får du även ta del av filmer som hjälper dig att välja om du ska göra en snabb eller stegvis omställning till AIP (enligt ett schema som presenteras i kursen, som också följer föreläsningarnas teman).

Gör du en stegvis omställning till AIP? Då är fokus att laga mat från grunden och att utesluta de livsmedel vi gått igenom. Inkludera hälsosamma fetter. Påbörja utfasning av kaffe.

Gör du en snabb omställning till AIP? Då börjar du med AIP denna vecka.

Varför utesluts spannmål, pseudospannmål och baljväxter. Du som gör en stegvis omställning till AIP utesluter dessa livsmedel.

Kolhydrater kommer nu från rotfrukter, grönsaker och frukt. Vad är det viktigt att tänka på när det gäller kolhydrater, fibrer mm?

Vanliga frågor och svar. I början av kostomläggningen dyker det upp många frågor. Här besvaras de allra vanligaste i en föreläsning.

Vi går igenom fördelar och nackdelar med mejeriprodukter.

NÄRING. Varför det är viktigt för immunförsvaret med näring? Och var finns näringen?

Du som gör en stegvis omställning utesluter de livsmedel vi gått igenom och äter nu en paleokost (stenålderskost).

LIVSSTIL: En god sömn är avgörande för läkning. Du får ett verktyg som hjälper dig att analysera din sömn samt en checklista som kan hjälpa dig att förbättra sömnen.

FAKTA: Vi fördjupar oss i potatisväxter (tomat, potatis, chili), ägg, nötter och frön och kaffe. 

LIVSSTIL: Återhämtning och stresshantering är temat.

VAR ÄR DU I OMSTÄLLNINGEN?

 • Stegvis omställning: Nu äter du enligt AIP.
 • Snabb omställning: Nu har du ätit aip i fyra veckor. 
 • Kaffe försöker vi nu se till att fasa ut helt.

Nu är det dags att utvärdera resultatet av de fyra första veckornas kostomläggning. Du får hjälp att ställa de rätta frågorna och att bedöma om du ska fortsätta som förut eller om du kan behöva göra vissa korrigeringar av kosten.

 • AIP med FODMAP-begränsning
 • Karnivorkost
 • Strategi vid histaminintolerans
 • Fakta om probiotika
 • Så gör du en probiotikakur
 • Fysisk aktivitet

Vi reagerar alla olika på kolhydrater. Vi går igenom hur du bedömer hur mycket kolhydrater just du behöver, samt hur du kan testa hur du reagerar på specifika kolhydratkällor.

Återintroduktioner är ett område många som börjar med AIP tycker känns svårt. Vi har därför avsatt flera veckor till detta tema. Förutom föreläsningar på temat har du som går PLUS och PREMIUM-kursen möjlighet att ställa dina frågor under dessa veckor.

Ni kommer att befinna er i olika faser av er läkningsprocess. Vissa av deltagarna kommer vara redo att påbörja återintroduktioner, det villl säga en breddning av kosten, för andra dröjer det lite tills det är dags för återintroduktioner.

 • När är tiden mogen för återintroduktioner?
 • Så gör du en återintroduktion
 • Guide till återintroduktioner
 • Exempel på loggning i Mat och symtomdagbok vid återintroduktioner

Att läka är en långsiktig process. Under den sista veckan arbetar vi med att göra dig redo för att fortsätta din hälsoresa på egen hand.
I det avslutande online-seminariet summerar deltagarna sina lärdomar, utmaningar och steg framåt.

KURSLITTERATUR

Mat- och symtomdagbok är ett skrivhäfte som inkluderar daglig loggning av mat, symtom och livsstil under totalt 12 veckor + vecko- och månadsavstämning. Bokens struktur hjälper dig att upptäcka hur dina symtom och ditt välbefinnande påverkas av specifika livsmedel.

RECEPT

I kursen ingår ett recept-häfte med grundläggande AIP-recept. Recepten är hämtade från Kokbok för sköldkörteln och Autoimmun kokbok (av Karl Hultén och Cecilia Nisbet Nilsson, fotograf Denise Vestin) och paleoteket.se/recept.

På bilden: Sötpotatissoppa med lammfärsbullar (Foto: Denise Vestin)

***

BEGRÄNSAT ANTAL PLASTER

BAS

3 månaders onlinekurs

 • Föreläsningsserie med Karl Hultén
 • Nedladdningsbara resurser
 • Matlistor och recept
 • AIP och återintroduktioner
 • Felsökning & finjustering
 • Intervjuer med inspiratörer

Det går att delbetala via Klarna.
14 dagars ångerrätt.
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag.
Begränsat antal platser.

PLUS

3 månaders onlinekurs + gruppcoaching

 • Allt som ingår i BAS
 • Få svar på dina frågor varje vecka
 • Seminarier online
 • Socialt stöd i facebook-grupp

Det går att delbetala via Klarna.
14 dagars ångerrätt.
Du kan använda ditt friskvårdsbidrag.
Begränsat antal platser.

PREMIUM

Individuell rådgivning + PLUS-kursen

 • Allt som ingår i PLUS
 • Screening av hälsoformulär
 • Individuella konsultationer (4 st), varav ett är en 6 månaders utvärdering.
 • Mejlfrågor (av individuell karaktär)
 • Tolkning av test av tarmflora och näringsstatus (kostnad för tester tillkommer)
 • Alla våra böcker (Autoimmun handbok, Autoimmun kokbok och Kokbok för sköldkörteln)
 • Nedladdningsbara resurser efter behov

Det finns endast 5 platser. Det går bra att delbetala på 6, 12 eller 24 månader via Klarna (notera deras avgifter). Ångerrätt på PLUS-paketet 14 dagar. Men individuella konsultationer som redan genomförs dras av vid återbetalning.

Villkor för alla kurspaketen

 • GARANTI: 14 dagars ångerrätt på onlinekursen (efter kursstart) = riskfritt att anmäla sig
 • Tillgång till onlinekursen i 12 månader = du kan gå tillbaka och se föreläsningarna när det passar dig
 • Möjlighet till avbetalning. Mejla info@paleoteket.se om du vill avbetala.

NÄSTA KURSSTART september 2021

Har du frågor om kursen? Kontakta oss på info@paleoteket.se

Scroll to Top