Gratisföreläsningar

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
Gratis

Här kan du ta del av fem korta föreläsningar som inleder vår onlinekurs AIP Masterclass – 12 veckor till din antiinflammatoriska kost. I kursen följer sedan 12 veckor med kunskapsbygge och en praktisk förändringsprocess med konkreta verktyg, tips och råd. Vi lämnar dig inte i sticket. Var sjunde dag får du en ny kursmodul med intressanta filmer och texter, samt ett mejl som påminner dig om att fortsätta att satsa på din hälsa.

Nedan får du:

  • Tre föreläsningar med Karl Hultén: introduktion till evolutionsperspektiv och hälsa, varför gener inte avgör din hälsa och minskad inflammation med kosten som verktyg.
  • Två filmer med Anna-Maria Norman: 9 konkreta steg du kan ta för att komma igång med din kostomläggning till AIP (autoimmun kost) samt en introduktion till AIP Masterclass.

Föreläsare

Karl Hultén är biomedicinare och hälsorådgivare och fördjupar sig gärna i den senaste forskningen. Karl har hjälpt hundratals människor med kroniska sjukdomar att återvinna hälsan genom föreläsningar, utbildningar, podcast och individuella konsultationer. I dag fokuserar han på att utveckla utbildningar inom hälsa och att skriva böcker.