0.2 Kort om kursen (TEXT) omg 1

Kom igång med AIP är en onlinekurs där du under sex veckor guidas genom en stegvis omställning till AIP (autoimmun kost). Kursen riktar sig till dig som är motiverad att återvinna din hälsa genom att ställa om till AIP steg för steg. Har du redan börjat pröva AIP är det inget problem. Kursen kommer att ge dig fördjupad kunskap, tips och stöd så att både kropp och själ hänger med. Dessutom kommer du att få stöd genom förändringsprocessen från andra kursdeltagare och från oss kursledare. Vi går igenom:

  • Hur du gör förändringen
  • Vad som utesluts och vad som ingår
  • Varför upplägget ser ut som det gör.

Kursplattformen

På kursplattformen får du varje vecka tillgång till en ny modul med föreläsningar (Karl) och coachande filmer (Anna-Maria och Karl). Du bestämmer själv när under kursens gång du önskar ta del av filmerna. Du får ta del av:

  • föreläsningar – där den viktigaste informationen förmedlas på ett lättbegripligt sätt
  • coachande filmer och texter – som ger praktiska råd genom hela processen
  • nedladdningsbart material i form av exempelvis matlistor, tips på recept samt en mall för att göra din matplanering och veckomeny för vecka 3-6.

Mat och symtomdagboken

Mat och symtomdagboken ger struktur och fördjupad insikt i hur dina symtom och ditt välbefinnande påverkas av olika livsmedel, sömn, stress och övrig livsstil. Den förenklar loggning och sammanfattning av viktiga erfarenheter som snabbare tar dig mot dina mål.

Facebook-gruppen

Under vecka 2 öppnar vi en hemlig och sluten grupp på Facebook. Du kommer att bjudas in via e-post i slutet av kursens första vecka. I gruppen kan du:

  • dela dina erfarenheter med andra som gör samma resa
  • kursledarna finns tillgängliga i gruppen vid vissa tider varje vecka och svarar på frågor.

Om kursledarna

Karl Hultén är expert inom evolutionsmedicin och paleolitisk näringslära. Han har en medicine magisterexamen i biomedicin och fördjupar sig gärna i den senaste forskningen. Karl har hjälpt tusentals människor med kroniska sjukdomar att återvinna hälsan genom föreläsningar, utbildningar, podcast och individuella konsultationer.

Anna-Maria Norman är certifierad kost- och hälsocoach och har en magisterexamen i statsvetenskap och sociologi. Hon har en bakgrund som organisations- och ledarskapsutvecklare inom internationella biståndsprojekt. I dag är hon även producent för podcasten, redaktör för Paleotekets böcker och hjälper klienter att ta tillbaka sin hälsa vid Paleotekets hälsomottagning.