Om oss

Vi har samlat på oss erfarenheter vi gärna vill dela med dig.

Karl Hultén och Anna-Maria Norman

Vårt mål med Paleoteket är att hjälpa dig att ta makt över din egen hälsa. Vår vision är att revolutionera arbetet mot kronisk sjukdom. Metodiken bygger på evolutions- och funktionsmedicin och kompletteras av modern provtagning och näringslära.

Sedan 2016 driver vid podden Paleoteket. Vi har även varit med och skrivit 5 böcker. Läs mer på paleoteket.se

Har du frågor om våra onlineutbildningar? Kontakta oss då gärna på info@paleoteket.se.

Vi är era kursledare

Mer våra kompletterande kompetenser får du ta del av en unik upplevelse.

Karl Hultén

Karl är expert inom evolutionsmedicin och paleolitisk näringslära. Han har en medicine magisterexamen i biomedicin och fördjupar sig gärna i den senaste forskningen. Karl har hjälpt tusentals människor med kroniska sjukdomar att återvinna hälsan genom föreläsningar, utbildningar, podcast och individuella konsultationer.

Anna-Maria Norman

Anna-Maria är certifierad kost- och hälsocoach och har en magisterexamen i statsvetenskap och sociologi. Hon har en bakgrund som organisations- och ledarskapsutvecklare inom internationella biståndsprojekt. I dag är hon även producent för podcasten, redaktör för Paleotekets böcker och hjälper klienter att ta tillbaka sin hälsa vid Paleotekets hälsomottagning.

Vår verksamhet i siffror

347000

Nedladdningar av podden

20

Års erfarenhet

5

Böcker om kost och hälsa

100-tals

Klienter vid vår mottagning

En bok att "unna sig"!
20 oktober 2019

Jag tycker mycket om denna handbok, tipsar ofta om den.
En investering för hälsan,
"unna sig" att må bra istället för att välja mat som gör oss sjukare .
För att motivera sig krävs ofta den kunskap som boken ger. En fin uppslagsbok. En vän för livet för oss med autoimmuna sjukdomar ❤️ och de som vill slippa få det.

Pia Frid

En ögonöppnare
21 juli 2019

Den här boken är så bra! Den beskriver mina symptom som jag ibland trott att jag bara inbillat mig. Författarna förklarar påverkan och konsekvenser utav den mat vi stoppar i oss vid autoimmun sjukdom, vilket gör att jag nu vågar lita på mig själv och mina upplevelser av kostens påverkan. Boken har blivit en kär vän. Helt frälst. Tack till er som skrivit den!

Helena Bengtsson

Kom med du också!

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du veta när det går att anmäla sig till nästa kurs.